BURRITO@SWEDEMAIL.SE

 

 

Per Bäckman

copywriter

Per Bäckman postade sin första diskett till Graform för över tio år sedan - och på den vägen är det. Fast numer går kommunikationerna förstås via Internet, som avsevärt förkortat vägen från Södermalm till Vemhån. Per har en bakgrund som journalist inom dags-, vecko- och magasinspress och har bl a varit chefredaktör för skid- och sporttidningar.

Första jobbet tillsammans med Graform var en katalog för Vemdalen och SkiStar Vemdalen är forttfarande ett uppdrag där Per är en del av Graforms nätverk.

Pers styrka som skribent är erfarenheten och bredden. Hans bakgrund som journalist gör att han snabbt kan sätta sig in i ett nytt uppdrag och leverera en text som fungerar. Per är för övrigt Södermalms ende djurgårdare. När han inte sitter framför datorn åker han skidor, renoverar sitt kök eller plockar svamp i skogarna runt sommartorpet i Uppland. Köket blir säkert klart vilket år som helst.

         

MARIE
FERMBÄCK

MARIE
OLFOSSON

NICLAS
SJÖGREN

BOSSE
LIND

PER
BÄCKMAN

JOCKE
LAGERCRANTZ

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår