MARIE.F@GRAFORM.SE

TEL 070-664 59 80

Marie Fermbäck

formgivare & projektledare

Det var kärleken till pojkvännen och till fjällen i Vemdalen som förde Marie till Vemhån. Där startade hon 1993 Graform, som hon länge drev ensam. Med sig i ryggsäcken på resan till Vemhån hade hon 15 års erfarenheter av Stockholms då
snabbt växande reklambyråvärld. Hon började som lärling på byrå, avslutade sin utbildning vid Grafiska Institutet och fortsatte till projektledarutbildning vid RMI/Berghs. Yrkeserfarenheter hade hon från bl a Agwald & Partners, Rönnbergs och Welinder.

Med mac, scanner, skrivare, telefon och kopiator satte hon igång i hyrda lokaler på högfjällshotellet i Vemdalen. Ny teknik kallades det och för Marie betydde det att hon kunde börja bygga sitt nätverk av medarbetare oberoende av geografiska avstånd. Med den nya tekniken fanns inte längre några avstånd mellan fjället och resten av världen.

Fjället är fortfarande det vardagsrum där Marie helst kopplar av. Det blir många mil i längdspåren varje vinter. När våren kommer har hon fler fallhöjdsmetrar i benen än de flesta. Då letar hon fram golfbagen.

         

MARIE
FERMBÄCK

MARIE
OLFOSSON

NICLAS
SJÖGREN

BOSSE
LIND

PER
BÄCKMAN

JOCKE
LAGERCRANTZ

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår