INFO@PARAGONBILD.SE

 

 

Bosse Lind

fotograf

Bosse Lind började sin yrkeskarriär med bilder från fjällen och vildmarken. Det var liksom självklart. Bosses pappa Erik var en av pionjärerna inom svenskt friluftsliv och Bosse har varit terränggående sedan späda år. När han var tio blev lådkameran en del av packningen. Sedan dess har han hunnit utbilda sig till idrottslärare, gjort en säsong som guide i Aspen Colorado samt tagit såväl svensk som internationell skidlärarexamen. (Han åker fortfarande skjortan av de flesta. Med kamerautrustning...)

Parallellt med allt detta och mycket mer har han utvecklats till professionell fotograf med en bredd som imponerar. Bosse är samma proffs som action-fotograf på fjället som han är vid produktfotograferingar i studion. Samtidigt har han byggt upp Paragon Bildbyrå med stringers och ett helt nätbaserat arkiv. Kontor och studio finns i Åkersberga. Bor gör han vid havet i Skärgårdsstad.

Bosse är inte bara en duktig och pålitlig fotograf som alltid levererar, han klarar han galant av att byta axel, lager och avgaslimpa i sin båt. Som tillsammans med skidorna är lika viktiga arbetsredskap som kameran och den portabla digitalstudio som alltid finns med på resorna.

         

MARIE
FERMBÄCK

MARIE
OLFOSSON

NICLAS
SJÖGREN

BOSSE
LIND

PER
BÄCKMAN

JOCKE
LAGERCRANTZ

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår